Kuchnia molekularna

Zdobycie umiejętności żelowania i wytwarzania pianki.

Program kursu:

Techniki żelowania, gotowania w niskiej temperaturze. (5h)

Techniki wykonywania sferycznego ravioli  oraz molekularnych lizaków.  (5h)

Wykorzystywanie syfów i azotu w kuchni. (5h)

Tworzenie pianki i różnych rodzajów kawioru. (5h)


Kurs kończy się egzaminem wewnętrznym, po którym uczestnik otrzymuje zaświadczenie/certyfikat ukończenia kursu „kuchnia molekularna”

Na zlecenie organizujemy szkolenia w siedzibie Firmy w zorganizowanych grupach.

Kontakt

Masz pytanie dotyczące szkolenia? Chcesz dowiedzieć się więcej lub wybrać dogodny dla Ciebie termin? Wystarczy mail lub telefon, a odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. 

Telefon:

519-088-540

Email:

centrumszkolenioweomega@onet.pl

Lokalizacja

Ul. Zakopiańska 9/311 30-918 Kraków