Techniki żelowania, gotowania w niskiej temperaturze. (5h)
Techniki wykonywania sferycznego raviolioraz molekularnych lizaków.(5h)
Wykorzystywanie syfów i azotu w kuchni. (5h)
Tworzenie pianki i różnych rodzajów kawioru. (5h)
Kurs kończy się egzaminem wewnętrznym, po którym uczestnik otrzymuje zaświadczenie/certyfikat ukończenia kursu „kuchnia molekularna”
Na zlecenie organizujemy szkolenia w siedzibie Firmy w zorganizowanych grupach.
Kontakt
Masz pytanie dotyczące szkolenia? Chcesz dowiedzieć się więcej lub wybrać dogodny dla Ciebie termin? Wystarczy mail lub telefon, a odpowiemy na wszystkie Twoje pytania.
Ta strona używa plików cookie w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystywanie oraz akceptację Polityki prywatności. Jak używamy Ciasteczek Pliki cookiesAKCEPTUJĘ